Hverdagen blir så mye bedre med lyden av bølger som slår mot båten.

Ut på havet der trives vi godt! Nå kom endelig sommeren til vestlandet igjen. Da var det bare til ta med seg fiskestangen å hive seg i båten. De ble ikke så mye fiske lykke på oss i går men vi fikk nå gjort det vi ville mest, steike oss i solen. I dag så ser det ut som været skal bli like bra eller bedre, så denne dagen kommer nok til å bli en god sommers dag. Får nesten litt dårlig samvittighet over at jeg er ute i solen og ikke inne å gjør ting ferdig i huset. Men med bekken løsning å en høy gravid mage så er det løye hva man ikke bryr seg så hardt om lenger. Ønsker alle en fantastisk fin dag videre. 

 Storesøster tar seg av båtkjøringen.

Jeg og den gravide magen min fikk æren av å bare slappe av og nyte livet i båten.Livet er herlig på slike dager.#hverdagen #sommer #blogg #mammablogg #gravid #høygravid #fiske #fjord #båt #elskerlivet #sol

2 kommentarer

traust

14.08.2015 kl.10:43

Nydelige bilder - kos dere masse :-)

Kariann Eide

14.08.2015 kl.10:46

traust: :-D Takk det samme! :)

Skriv en ny kommentar

Kariann Eide

Kariann Eide

24, Tysvær

Hei, jeg er 24 år og bor sammen med min samboer. Vi har flyttet til en ny kommune pga jobb å vi har kjøpt oss ett nytt hjem som vi pusser opp og nå venter vi vårt første barn <3 Legg gjerne igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits